SIRA CAMARASA

Professional de comunicació i marketing, especialitzada en Pimes
CONTACTA'M

La meva especialitat: El marketing digital

I la meva passió: Ser Community Manager
Els meus serveis
La meva filosofia
M'encanta el disseny, escriure, crear, somiar i sobretot, ajudar. 

Crec amb la connexió com estil de vida, on tots plegats formem una sinergia que ens uneix per ajudar-nos fent allò que més ens agrada fer.

Ser qui som, tant de cara als altres com de cara a un mateix, depèn de la manera en què ens comuniquem, sigui pensant o parlant. És per això que és molt important saber-se comunicar tant amb els altres com amb nosaltres mateixos. 

Com sempre dic "la comunicació és un poder tant per les persones com per les empreses :)"


 • Et regalo tot el temps del món

  A mi m'agrada donar-vos el que necessiteu, i qui no necessita temps? 

  El meu treball és regalar-te uns minuts al dia perquè puguis gaudir del que et fa feliç i de la teva feina, mentre que ja m'encargo jo de les teves xarxes socials i de la imatge digital del teu negoci. S'ha acabat anar amb presses, pujar fotos perquè sí..

  Deixa-ho a les
  meves mans i conèix el poder de les xarxes socials :)


 • sense permanència

  La meva missió és donar-te l'empenta que necessites per a tenir les teves xarxes en ordre i treure el màxim profit d'elles. Tan bon punt et vegis autosuficient per a portar-les tu mateix/a, estaré encantada de deixar-te volar ben alt i si necessites qualsevol assessorament, t'ajudaré en el que et faci falta.
 • Què ens connecta?

  La representació de les empreses a internet i en les xarxes socials és de vital importància pel posicionament, la notorietat i inclús per les vendes. És per això que avui en dia cada empresa ha de tenir el seu racó a internet.

  Jo t'ofereixo ser la teva ajudant de comunicació, per tal de fer arribar la teva marca allí on tu vulguis i per creixer amb l'essència que la caracteritza.

  A més, segur que també ens connecten moltes més coses, com les ganes de treballar i de creure en els nostres projectes :)

els meus ingredients

Testimonis

Ens coneixem?

hola@siracamarasa.com
Copyright © 2021 Sira Camarasa

Amb el suport de:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram